تجارت صنعت امید آریا

کاربرد ها و ویژگی های شیر هیدرولیک

در سیستم های هیدرولیک به منظور ارائه فرمان انتقال سیالات، از شیر های هیدرولیکی استفاده می شود. این شیر ها را می توان حیاتی ترین بخش یک سیستم هیدرولیک دانست. به همین دلیل در هنگام خریداری آن ها باید به نکات ویژه ای توجه کنید. در ادامه ضمن پاسخ به سوال “شیرهیدرولیک چیست؟”، نکات خریداری این شیر ها را بررسی می کنیم.

مدل های مختلف شیر هیدرولیک
مدل های مختلف شیر هیدرولیک

شیرهیدرولیک چیست؟

امروزه انتقال سیالات در صنایع، توسط سیستم های هیدرولیکی انجام می شود. از مهم ترین اجزای سیستم هیدرولیک، می توان به شیر های هیدرولیک اشاره کرد. شیر  های هیدرولیک در واقع فرمان انتقال سیالات را صادر می کنند. همچنین بر وظایف سایر اجزا نیز نظارت دارد.

در ساختار شیر های هیدرولیک، یک هسته فرومغناطیسی وجود دارد. هنگامی که جریان وارد شیر شود، یک میدان مغناطیسی به وجود می آید. میدان مغناطیسی باعث چرخش این هسته کوچک خواهد شد. این فرایند موجب باز و بسته شدن شیر و حرکت سیالات در سیستم می شود.

دسته بندی شیرهای هیدرولیک مطابق با فاکتور های تعیین شده

شیر های هیدرولیک با توجه به دو پارامتر اصلی، به چندین مجموعه تقسیم می شوند. فاکتور اول را می توان نوع عملکرد شیر دانست. این عامل، شیر های هیدرولیکی به شیر های کنترل جهت، کنترل فشار و کنترل جریان تقسیم می کند. شیرهیدرولیک کنترل جریان، دبی سیستم را اندازه گیری و کنترل می کند. شیر های کنترل جهت نیز، وظیفه تغییر جهت سیالات را دارند.

شیر هیدرولیکی کنترل فشار با عنوان شیر رلیف ولو شناخته می شود. این شیر برای سیالات با فشار متغیر مناسب است. البته با توجه به فاکتور عملکرد، شیر های دیگری نظیر مدولار، پروپرشنال و سرو نیز طراحی شده اند. فاکتور بعدی تقسیم کننده شیر های هیدرولیکی، نوع تحریک آن ها است. به همین ترتیب شیر ها به تحریک دستی، هوایی، سلونوئیدی و مکانیکی تقسیم می شوند.

مزایایی که شما را برای خرید شیر های هیدرولیک ترغیب می کنند

مزایای شیر های هیدرولیکی، آن ها را به پرطرفدار ترین شیر های صنعتی تبدیل کرده اند. این شیر ها به دلیل ابعاد کوچک و طراحی ساده، بسیار کاربردی هستند. به همین دلیل از آن ها در سیستم های هیدرولیکی کوچک نیز می توان استفاده کرد. نحوه انتقال سیالات توسط این شیر ها به صورت صاف است. یکی از مزایای این شیر ها، قابلیت تنظیم سرعت است. بدین ترتیب می توانید سرعت انتقال سیالات را به دلخواه تغییر دهید.

شیر های هیدرولیکی بدون برق هم توانایی فعالیت دارند. به همین دلیل در صورت قطع شدن برق، می توان از باتری برای آن ها استفاده کرد. گشتاور خروجی شیر های هیدرولیک، قابلیت تنظیم دارد. همچنین میزان گشتاور خروجی شیرهیدرولیک نسبت به سایر شیر ها، بسیار زیاد است. علاوه بر این ها، قیمت مناسب را می توان از دیگر مزیت های شیر های هیدرولیک دانست.

عیوب اساسی شیر هیدرولیک
عیوب اساسی شیر هیدرولیک

معایب شیرهای هیدرولیک

شیر های هیدرولیک معایبی نیز دارند. از معایب شیرهیدرولیک می توان به نشتی آن اشاره کرد. در صورتی که از لوله های ساده برای این شیر ها استفاده شود، شاهد نشتی سیالات خواهید بود. این شیر ها برای سیالاتی کاربرد دارند که دچار تغییر دمایی نشوند. دلیل این امر، این است که با تغییر دما، ویسکوزیته سیالات نیز تغییر می کند. به همین دلیل در عملکرد شیر اختلال ایجاد می شود. همچنین از شیر های هیدرولیکی نمی توان برای اندازه گیری های دقیق و محاسبات استفاده کرد.

چگونه شیر های هیدرولیکی را انتخاب کنید

برای این که شیر های هیدرولیک در سیستم، کارآمد باشند، باید به طور صحیح انتخاب شوند. انتخاب صحیح این شیر ها از نظر اقتصادی نیز به صرفه خواهد بود. اولین نکته، توجه به کاربرد شیرهیدرولیک است. به همین دلیل شیر های مناسبی را برای کنترل فشار جهت و دبی خریداری کنید. نوع سیال نیز در انتخاب شیر های هیدرولیک موثر است. این شیر ها تنها برای سیالات معدنی کاربرد خواهند داشت. به همین دلیل خریداری آن ها برای سایر سیالات، مناسب نیست. در هنگام خریداری شیر، به سایز و اندازه آن توجه کنید. برای خریداری شیر در اندازه مناسب، باید فشار سیستم را اندازه بگیرید.

انتخاب بهترین شیر هیدرولیک
انتخاب بهترین شیر هیدرولیک

نتیجه گیری

شیر های هیدرولیکی را می توان کارآمد ترین شیر های صنعتی دانست. به همین دلیل، کیفیت، حرف اول را برای خریداری آن ها می زند. گروه تجارت صنعت امید آریا، معتبر ترین پلتفرم ایرانی در زمینه ارائه شیر های صنعتی است. این گروه تجاری بهترین کیفیت شیر های هیدرولیک را به مشتریان ارائه می دهد. جهت خرید شیر هیدرولیک ، با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید.

× مشاوره تخصصی